Ceapa Verde


2,00 lei

4-5 fire/legatura

Cantitate

Produse Favorite

 

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

  Politica de livrare

Produsele sunt culese in ziua livrarii. Livrarea se face in 3-7 zile de la plasarea comenzii.

 

Politica de returnare

Ceapa verde contine cantitati insemnate de vitamina C, vitamina B9, potasiu, calciu. Insa in afara de nutrientii clasici, aceasta delicatesa vegetala mai contine cativa compusi cu efecte terapeutice foarte puternice: 

* Alicina - este substanta care da cepei mirosul de... ceapa, dar are si un efect antibiotic si antiviral extrem de puternic. De asemenea, este un protector pentru plamani si caile respiratorii medii, pe care le fereste de infectii si de bolile tumorale.

* Cvercitina - este un antioxidant puternic, cu rol in combaterea tulburarilor circulatorii, a bolilor cardiovasculare si a cancerului.

* Clorofila - "curata" organismul de metalele grele, de radicalii liberi si de tot felul de poluanti, de la E-urile din alimentatie, la substantele nocive din aer, din apa sau din ambalajul hranei noastre cea de toate zilele. Ca atare, datorita compozitiei sale chimice atat de complexe, ceapa verde are anumite proprietati terapeutice mult mai intense decat cele ale cepei mature alba sau rosie. O cura de ceapa verde, prelungita pana in vara, are efecte depurative, antialergice, regleaza activitatea hormonala a organismului, prevenind si tratand boli din cele mai diverse.

Referinte specifice

Produse asemănătoare

chat Comentarii (0)