despre noi.jpg
Produse Din Gospodarie Gradina noastra se afla in Falastoaca, judetul Giurgiu, la 25 km de Bucuresti. Va asteptam oricand, cu drag, sa ne vizitati! .

Agricultura face parte din familie de generatii, iar dragostea si pasiunea pentru o viata sanatoasa ne-a oferit imboldul necesar de a duce mai departe traditia si de a va aduce pe masa produse sanatoase, gustoase, crescute organic, direct din gospodaria noastra.

Grădină se întinde pe mii de metrii patrati, avem o livada cu peste 300 de pomi fructiferi, un solar de capsuni si verdeturi, solarii cu legume de sezon, dar și culturi cu plante aromatice, zmeura, mure, agrise si coacaze.

În aceasta perioda cererea a crescut, am început mai multe colaborări cu oameni din sat care nu mai puteau vinde in piata produsele lor, astfel ne-am diversificat gama de produse si am putut fi alături de clienții noștri, oferindu-le produse proaspete și autohtone direct de la producători.

“De unde am inceput? -  Copiii si nevoile lor au fost principalele motoare care au pornit aceasta initiativa-Din dorinta de a oferi copiilor noștri tot ce este mai bun, am început sa plantam tot mai multe fructe și legume pentru a le acoperi necesarul de vitamine si minerale unei dezvoltari armonioase

Apoi am realizat ca multi parinti nu au aceasta posibilitate, nu au de unde sa le ofere copiilor lor fructe si legume sanatoase, netratate chimic, nestimulate la crestere. Asa a luat nastere “Produse din Gospodarie”, mai intai pe Facebook iar apoi ca magazin online pentru a facilita interactiunea cu clientii.

Ne dorim sa va oferim tot ce este mai bun si mai sănătos, de aceea produsele noastre sunt crescute si fertilizate organic, fara stimulenti, fara chimicale toxice pentru organism.

Puneti-ne la treaba, va asteptam comenzile pe e-mailurile: Produse-Din-Gospodarie.ro sau. Facebook .

Inapoi la produse